Home › Websites
applicatie
website
portfolio
contact

Websites voor Internet

Het verschil tussen websites en web-based applicaties is de relatie met de bezoeker. Een website heeft bezoekers en moet deze betoveren. Een applicatie heeft gebruikers en moet deze van dienst zijn.

Webdesign is een vak apart. En het realiseren van dat design ook. Daarom is het heel normaal dat een website door twee partijen wordt gebouwd. Corvis is normaliter de tweede, uitvoerende partij, maar u kunt ons ook inschakelen voor het ontwerp.

Advies en ondersteuning

Corvis biedt ook ondersteuning als u uw winkel online wilt opzetten, als zogenaamde 'webshop'. En vanzelfsprekend kan Corvis u ook begeleiden bij het opzetten van een Wordpress site of een eigen Wiki(pedia) encyclopedie. Ook kan Corvis u adviseren over zaken als SEO (zoekmachine-optimalisatie) en het toepassen van social media.

Voorbeelden van websites

Met een jarenlange web ervaring achter de rug is onderstaande selectie slechts een greep uit de totale portfolio.

Next Level Sales

Beerschot & Simons, een instituut voor salestraining en teambuilding, ontwikkelde deze set van scans en analyses ter verbetering van de commerciele resultaten van verkooporganisaties. Corvis nam de technische realisatie voor zijn rekening, gebruikmakend van SVG (Scalable Vector Graphics) om de grafieken te genereren en manipuleren.

BeRare blog

Deze blog voor allerlei uiteenlopende artikelen is geoptimaliseerd voor SEO en social plugins zoals Facebook Comments. Eenvoudig van opzet, het is weinig meer dan een efficient dynamisch CMS (content managementsysteem).

Het Waterlaboratorium

Deze internetsite van Het Waterlaboratorium werd gebouwd naar ontwerp van Bite Communicatie. De site is een enigszins platte website met een generiek gebouwd uitklapmenu systeem in de tijd dat er nog geen jQuery bestond.

SBI website

Afgezien van uitgebreide informatie, bevat de website van het SBI, een grote trainings- en adviesorganisatie, dynamische onderdelen zoals een evenementen agenda en nieuws-items die door het SBI zelf kunnen worden onderhouden (CMS).

» Deze en meer praktijkvoorbeelden in de portfolio.Technologie

Corvis heeft jarenlange ervaring met het bouwen van complexe web-applicaties en daarmee ook expertise in tal van technologieŽn, van server tot clientside. Een vlugge blik op het volgende overzicht van technologieŽn, wekt de terechte indruk dat Corvis erg gericht is op Open Source.

.

© 2002-2014 Corvis web solutions | KvK 30183823